ANUNT Privind rezultatul evaluarii candidaturilor depuse in vederea ocuparii unui post vacant de “Specialist achizitii publice proiect” in cadrul echipei de implementare a proiectului predefinit Cod P

In data de 15 aprilie 2016, pe site-ul www.cncd.org.ro si pe site-ul www.nediscriminare.ro, a fost publicat un anunt de angajare a unui specialist in achizitii publice in cadrul echipei de implementare a proiectului predefinit Cod PEH001 (post avand ca atributii principale realizarea achizitiilor publice in proiect si de urmarire pana la finalizare a contractelor incheiate in urma procesului de achizitii).
Pana la data de 29 aprilie 2016, termenul limita al depunerii CV-urilor, au fost depuse trei candidaturi.
In urma evaluarii CV-urilor depuse, candidatii au fost invitati sa sustina un interviu, in data de 05.05.2016, la sediul CNCD din Bucuresti, str. Piata Valter Maracineanu nr. 1-3, sector 1.
Prezenta la interviu a fost confirmata de doi dintre cei trei participanti inscrisi.
In urma finalizarii procesului de selectie, dl. Ban Ovidiu Mihai a fost declarat admis ca indeplinind conditiile de experienta necesare ocuparii pozitiei de „Specialist achizitii publice proiect“ in cadrul echipei de implementare a proiectului predefinit “Imbunatatirea masurilor antidiscriminare la nivel national prin participarea larga a specialistilor si a societatii civile”.